Keskiviikkona suunnattiin agista jatkamaan viestin merkeissä. Teemana häiriötreeniä jalkapalloilijoiden, jänisten ja polkypyöräilijän muodossa. Potkupalloilijat ehtivät valitettavasti häipyä just Dian aloitellessa, mutta polkupyörämummeli oli sitäkin aktiivisempi (ja ennalta-arvaamattomampi).

Matkoja 5: eka 100m, siirtymät 40m ja 60m, minä siirtyvänä. Palkkana maksis ja lihapullat purkista, tällä linjalla jatketaan. Pisteillä pienet odottelut ja kytkeminen. Häiriöt kesti hyvin. Maasto avointa kenttää + puiden katvetta kentän loppuessa kesken. Lähetyksen viimeistä lukuunottamatta tosi hyviä. Vikalla kaalipää jätti namin käteen, ja ihan selvästi Dia tästä hämääntyi.Kiersi lähettäessä kiepin ja palas palkkaa hakemaan. Ei näin. Namit pois, pieni apu Lauralta ja uus yritys - ei ongelmaa. Kytkeminen mun päässä ei ongelma, Lauralla ei vissiin ollut ihan satavarma onko innoissaan asiasta. Täytyy pitää pientä breikkiä tästä, ja muistaa palkata erikseen kiinni antamisesta/olosta.

Torstaina Nurmijärven/Märkiön maastoissa: helppoa metsää, suht tasaista ja näkyvyys hyvä. Matkoja 7: eka 60, samoin toka ja kolmas koska Lauran päässä nappasi ekan namin ja ehti palata takaisin mulle. Tämän jälkeen siirtymä 50m, ja siltä etäisyydeltä loput. Vikan halusin ottaa koska viidennellä lähti kaartamaan aika vahvasti vasemmalle, näytti ettei ihan ollut kartalla mistä tuli, ja lähti ennemminkin etsimään kuin hakeutumaan samalle reitille. Pisteillä vielä tänään kytkemiset, jatkossa jonkin aikaa vaan mun päässä. Molemmista koirista näki että veto oli vähän veks, hommia ei tehty ihan sata lasissa. Täytyy muistaa huomioida jatkossa paremmin se, mistä asetelmista reenaamaan lähtee, ja sen mukaan sitten miettiä matkat yms.

Keskiviikosta huippufiilis, torstaista vähän epävarmempi. Hyvä kuitenkin siitäkin. Vietiin vielä lopuks koirat uimaan, ja on muuten tällä hetkellä hippasen raukeeta porukkaa täällä meillä :)