Sunnuntain sekavat tunteet vaativat keräämään autoon treenirepun ja kasan koiria, ja suuntaamaan hallille. Tarkoituksena oli tehdä Sarpan kanssa hyvän mielen treeni sisältäen muutamia käännöksiä ja kieputuksia, Dian kanssa keinua ja Aidan kanssa puomia. Hallilta löytyi kiva yllätys, kerrankin puomi oli kasassa ja vieläpä keskellä hallia, ja muutenkin pohja oli sellainen että muutamalla pienellä viilauksella siitä sai oikein toimivan treenin jossa pystyi tekemään melkein mitä vain.

1265057590_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Saran treeniin sisältyi sylkkäreitä, puomi, tiukkoja takaaleikkauksia, niistoja, poispäinkäännöksiä, välistävetoja ja putkirallittelua. Hyvin meni, ja kivaa oli kummallakin :) Taas oppi myös uutta omasta ohjauksesta, ja Saran kanssa opittu sai ylläri ylläri omatkin (etenkin Dian) toimimaan paremmin.

Dian kanssa tehtiin sama rata vähän eri ohjauksilla, ja jatkettiin keinukoulua. Hiljaa hyvä tulee. Aidalle myös sama rata ja lisäksi kontaktikoulua puomilla, aiheena oikea paikka ja sen löytäminen. Omien kanssa tuli tehtyä kontaktien lomassa vähän vekkauksia ja jaakotuksia, joista ensimmäistä täytyy Dian kanssa muistaa selkeyttää.

Bonuksena tehtiin kaikkien kanssa aata, takaakiertoja, valsseja esteen lähellä/edessä, ja mitähän muuta. Hyvä reissu joka tapauksessa, ja hyvä fiilis jäi kotiinviemisiksi :)

Saraa kotiutettaessa tytöt pääsivät pitämään emännälle seuraa juoksulenkillä. Josko pieni kuntokuuri parantaisi a) omia suorituksia ja b) omia fiiliksiä muutenkin. Illalla on luvassa vielä pientä herkuttelua, voisko viikko paremmin alkaa!